B-gutta “sovnet” på banen

Etter å ha vist innsats og fremgang i kampen på Varde torsdag, så det ut som beina til Torpa-spillerne visnet allerede etter en halv times spill lørdag. Ø.Slidre/Rogne var motstander, og de vant kampen 7-4 etter å ha ligget under 1-4 ved pause !!

Halvparten av spillerne var gitt fri/hadde ikke anledning til denne 7-er kampen. Dette var en utsatt kamp fra våren, da Ø.Slidre/Rogne ikke kunne stille med 11-erlag. Nå har de fått tillatelse til spille med 7-er. Først  en time og 35 minutter før kampstart hadde de samlet sammen 7 stykker, og reiste fra Valdres. Og all ære til dem for at de fikk gjennomført kampen, og i tillegg hentet opp, og siden sikret seieren.

De som spilte for Vest-Torpa:                              Bjørn Erling

                                                          Svein                                       Kåre Thomas

                           Lars Erik                                      Espen B                            Jan Fredrik

                                                                                  Rune

Benyttede innbyttere: Dag Morten og Robert.

Dommer: Ole Goplen – klarte seg bedre enn de fleste andre. Snill som ikke brukte kort.

Målscorere: Rune 1, Jan Fredrik 1 og Espen B 2

Best på et svakt B-lag: Espen B

5.minutt: 1-0 Rune scorer etter pasning fra Espen. Før det gikk ballen i stang.  –  7.minutt: 2-0 Scoring ved Jan Fredrik – 13.minutt: 3-0 Espen skyter i stang inn. –  27.minutt: 3-1 redusring av Ø.Slidre/Rogne  –    34.minutt: 4-1 Espen scorer etter pasning fra Jan Fredrik  –  60.minutt: 4-2   – 64.minutt: 4-3  – 75.min.: 4-4   – 88.minutt: 4-5  – 89.minutt: 4-6  –  90.minutt + 2: 4-7.                                                        

Neste kamp nå er Dokka på Lundemoen førstkommende onsdag kveld. Håper gutta sparte seg i denne 7-er kampen, og kommer langt sterkere tilbake da. For dette ble en svært dårlig forestilling !

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.