4 kommentarer:

  1. Der fikk vi visstnok hjelp fra dommern som avgjorde kampen til de grader for Biri. Vi hadde en man utsendt for å spionere. Gausdal sløste stort da og burde vunni med 10 mål.

  2. Det blir feil å si at Gausdal burde vunnet med 10 mål, når Biri tross alt vant kampen med to. MEN – det skal legges til at gausdølene sløste fælt. Det kan de faktisk ikke legge skylden på dommeren for.

    Det at de hele tiden også løp offside er heller ikke mannen med fløyta sin skyld. I 5. divisjon spilles kampene uten oppsatte linjemenn. Det er sjølsagt synd, for de dommerne som dømmer lagene på det laveste nivået i kretsen er ofte også de mest urutinerte, og kampene blir da en læringsarena for disse. Da kunne nok to assistentdommere ha vært til stor hjelp.

    Noen av avgjørelsene førte tydeligvis til stor frustrasjon for flere av gausdølene. Det forsvarer likevel ikke den oppførselen enkelte av de utviste i kampens hete. De skriver f.eks helt sikkert ikke brev hjem til mor og far for å sitere noen av de glosene de sendte dommeren i løpet av kampen.

    Benytter anledningen til å ønske Vest-Torpa lykke til i sesongavslutningen!

    1. Takk for lykkeønskninger fra Biri. Vi hadde en fin kveld på Biri forrige kamp, og de lovet å vinne de resterende ! Tvi tvi !

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.