B-laget 5 kamper på 13 dager

På grunn av utsatte kamper blir det nå en aktiv periode med kamper for “Team Kristoffer”. Det starter med bortekamp mot Varde torsdag kveld.

Kampene det gjelder er:  Torsdag 18.august kl.19.00 Varde – V-Torpa 2. Deretter følger den utsatte kampen mot Ø.Slidre/Rogne 7-er lørdag 20.august kl.15.00 på Lundemoen. Så følger lokaloppgjøret mot Dokka Sp.klubb på Lundemoen onsdag 24.august kl.19.00. Deretter er det bortekamp mot Bagn neste lørdag 27.august kl.15.00, for deretter å avslutte august-måneden med den utsatte hjemmekampen mot Vang 2 7-er på Lundemoen tirsdag 31.august kl.19.00. Heldigvis er tre av kampene hjemme. B-laget har forøvrig styrket stallen i ferien med tre spillere. Dette er Jan Fredrik Frøyslid, Sondre Skrebergene og Thomas Bye Sørum. Alle tre har spilt fotball i yngres avdeling. Jan Fredrik var med i Torpa, og var også på regionsamlinger for gutter i kretsen. De to andre er fra Dokka, og har vært med opp til guttenivå der. Nå har alle tre lysst til å komme i gang med fotball igjen. Jan Fredrik er 24 år gammel, Thomas er 22 år og Sondre 19 år. Vi ønsker dem velkommen til fotball med Torpa.

Vårt A-lag spiller borte mot Lillehammer 3 på Stampesletta mandag førstkommende kl.19.30. Dette er eneste kampen på august måned for dem.

Juniorene spiller allerede  onsdag hjemmekamp mot Otta på Dokka Stadion. Denne går kl.19.00. Deretter har de bortekamper mot Ottestad og Otta, henholdsvis onsdag 24.august kl.19.00 og søndag 28.august kl.15.00. Deretter er det Lillehammer som kommer til Lundemoen torsdag 1.september kl.18,30.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.