B-kamp søndag utsatt

Søndagens B-kamp mot Vang FK 2 er avlyst. Vang ringte kl.15.00 fredag om at de ikke kunne klare å stille lag. Vi vil forsøke å finne ny dato for kamp mot dem. Kjedelig !

Vi gikk egentlig å ventet på svar om de kom til å stille 7-er eller 11 på grunn av oppmeringen av bane, samt hvor mange Kristoffer skulle innkalle til kamp. Men så skulle det vise seg at de bare hadde fått positiv tilbakemelding fra 4 stykker ! Men i stedet for at de skal få bot for ikke å stille til kamp, prøver vi å sette opp ny dato i utangspunktet. Kjedelig greier når man måtte ringe 12 forskjellige dommere samt krets for å få dommere til helgens to 7-er kamper. Jeg tror kretsen må finne annen ordning med senior 7-er fotball for fremtiden. Vi har jo i tillegg utsatt kamp mot Ø.Slidre/Rogne i samme pulje fra i vår. De har fått godkjent å spille høsten med 7-er. Men vi har ennå ikke fått satt ny dato !!

B-spillerne kan hente klubbgenser/bukse på A-kampen lørdag om de vil. Ta med kontanter. Genser kr.250.- / Bukse og genser kr. 600.-

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.