Biri ble slått 6-1

Ingen tvil: Vest-Torpa var bedre enn Biri’s andrelag. Seieren ble så stor som 6-1, etter 2-1 ved pause. Det var betryggende å se at et torpelag kunne vinne på bortebane, og attpåtil på kunstgress.

Laget:                                      Kurt

Erik H                   Tore L.F.           Ingar               Oddleif

Knut                          Frank                  Mads Mario

Kim                           Ove                     Michael

Innbyttere: Trond J, Gøran, Erik S, Espen B og Frode (alle benyttet)

Mål: Erik H 2, Erik S 1, Frank 1, Ove 1 og Oddleif 1

Kort: Kurt, Frank og Frode alle gult (Biri 2 fikk ett gult)

Dommer: Runar Brennengen, Raufoss fotball.

Vi var litt spente på om gutta var klare for kamp etter en lang ferie. Bortebane, og kunstgress, har ikke vært det beste heller. Og Biri kom bra i gang. I fjor tapte vi 2-5 for deres A-lag på Biri, mens det ble 2-1 seier heime. Allerede etter 5 minutter måtte Oddleif gi dem corner, uten at det ga noen resultater. Men snart kom også våre i gang. Etter 9 minutter hadde Mads Mario et skudd fra vel 16 meter som gikk over. Minuttet senere treffer ikke Knut et innlegg fra venstre godt – det blir bare flukting. Men like etter gjør Ove 1-0. Fra sin backposisjon spiller Erik H frem Knut (som sannsynlig var i offside). Han skyter, men keeper får slått ballen ut til siden. Der fanger Ove opp ballen, og setter den i mål. Etter 12 minutter tar Kim et frispark fra høyresiden, som Frank er svært nær å score på. Det går til corner. Denne tar Kim som vanlig, og Erik H scorer roligt 2-0. Etter 14 minutter har Kim et innlegg fra høyre, som Mads Mario header i nettveggen. Like etterpå kriger Ove til seg en corner, men denne blir headet ut. Etter 19 minutt pådrar Mads Mario seg et unødig frispark på 35 meter. Dette blir slått over et forsvar på 16 meteren, og ballen heades inn til 1-2. Dette var også muligens offside, ut fra dommerens betraktninger etterpå. Etter 25 minutter har Biri en corner som trilles utenfor stanga. Like før halvtimen er spilt har Michael et innlegg som Ove nesten rekker i tide. Like etter dette får Torpa en corner, som ikke gir resultat i mål. En småsyk Knut skiftes så ut, og Trond kommer inn. Mads Mario prøver skuddfoten fra 18 meter, men lykkes ikke. Etter 35 minutter slår Tore et godt fremspill til Michael på venstresiden. Han forserer raskt, og slår inn i midte. Men også denne gang rett foran Ove. Før omgangen er ute pådrar Kurt seg gult kort. Han går knallhardt til ute på siden utenfor 16-meteren for å avverge. Dette i en periode som Biri 2 prøver å kjempe seg inn i kampen igjen.

Ved pause gjør Torpa et par skifter. Ove går ut, og Frank går frem på hans plass. Michael går inn på Frank’s plass på midten. Kim går også ut, og Gøran tar over hans plass. Etter 51 minutter gjør Frank 3-1 etter innlegg fra Michael. Rett før dette har Frank pratet på seg gult. Et par minutter senere legger Mads Mario et innlegg fra høyre som Frode skyter over keeper og i tverrligger. Ballen detter ned nærmest i beina på Gøran, som blir overrasket og triller ballen utenfor. Et kvarter ut i omgangen lager Biri’s kaptein frispark (får også gult kort).Dette triller Michael ut til Oddleif som scorer ! 4-1. Litt senere blir det også gult til Frode. Og han var heldig som senere ikke fikk ett til. Men munnen ble limt igjen akkurat i tide ! Etter 66 minutter har Erik et skudd fra langt hold som keeper slår ut til corner. Minuttet senere byttes Espen B inn for Mads Mario. Og rett etter dette har Torpa corner. I Kim’s fravær er det Gøran som slår denne fra venstre, og Erik H får putte på en gang til (5-1). Etter 75 minutter har Kurt en kjemperedning til corner. Han har forøvrig flere fine redninger ellers også. Siste kvarteret får Erik S et innhopp for Michael. Og dette gjør han meget bra. Etter 80 minutter forserer han etter høyresiden, skrår inn mot mål i stor fart, og triller ballen forbi keeper. Fint gjort, Erik ! 6-1 – som blir sluttresultatet.

Godt gjennomført kamp av alle 16. Godt også å se Erik H, Frode og Ove er på plass etter langtidsskader. Lørdag spilles siste 7-er kamp, som er uten betydning for tabellen. Nes 2 kommer da til Lundemoen.

OBS: Den som har lagt igjen en strømpe og klubbgenser str. L i Biri’s garderobe, kan kontakte Magne.

Vest-Torpa corner etter 30 minutter

Erik ble stoppet på veg fremover i 2.omg.

 

Trond og Erik S hadde bra innhopp

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.