A-kamp i dag – Juniorene spiller torsdag

I dag, onsdag, spilles det A-kamp mot Biri 2 på Biri kunstgress kl.19.00. Biri tapte vårkampen på Lundemoen, samt mot Storhamar 2. Ellers er alt vunnet. Så det blir en spennende å se hvordan feriepausa har blitt tatt vare på til trening. Vest-Torpa spilte jo uavgjort mot Storhamar 2, og tapte for Gausdal de to siste før ferien.

I ferien ble det spilt bare en uformell kamp/trening mot N.Land. Laget kom jo i gang igjen med en 7-er kamp mot Kastad sist uke, men dette sier lite om lagets kvalitet i øyeblikket. Juniorene hadde fri fra denne for Norway cup. Et pluss for laget er at de langtidsskadde, Frode, Erik og Ove er på banen igjen.

Juniorene starter forøvrig høstpulja av “junior elite” med bortekamp mot Raufoss i Raufoss storhall torsdag kveld kl.19,30. Dette blir en svært vanskelig kamp.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.