Kastad slått 11-3

7-er fotball for barn på Ekebergsletta kan være greit nok i de yngste klasser, men for seniorer er det ikke “ordentlig” fotball. Men ved å rykke opp i fjerde divisjon er man kvitt disse kampene. Derfor må det være målet for høstsesongen.

Kampen i går kveld på Lundemoen var nettopp en 7-er kamp. Juniorene på Norway cup hadde fått fri fra kampen, likeså Trond som var med jentelaget. Michael avbrøt ferien når cupeventyret for juniorene var over, og kom til kampen. Motstander i kampen var Kastad. De ba om mindre bane enn den som var merket, og fikk sitt ønske oppfyllt av våre spillere !!

11-3 ble sluttresultatet i kampen. Betyr jo ikke så mye fra eller til, så lenge kampen skal strykes når tabellen settes etter høstens kamper. Pauseresultatet var 6-1. Målene kom slik: 1-0 Frank (3.min.), 2-0 Gøran (6 min.), 3-0 Frank (16 min.), 4-0 Kim (23 min.), 5-0 Kim (38.min.) 6-0 Kim (45min), 6-1 (45 min.), 7-1 Ove (54 min.), 7-2 (55 min.), 7-3 (64 min.), 8-3 Frank (65 min.), 9-3 Tore (74 min.), 10-3 Kim (75 min.), 11-3 Kurt (str. 90 min)

Disse var med i kampen: Kurt, Frank, Oddleif, Michael, Kim, Ove, Tore, Gøran og Espen B.

Dommer: Knut Anders Saglien. Det er ikke enkelt å få dommere til kamper som ikke er oppsatt fra kretsen. Så ta godt vare på de nye som vil prøve seg !!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.