Fotballavslutning senior 2021

Da har årets fotballavslutning for seniorene blitt gjennomført!

Et lag med blanding av unge og «gamle» er godt fornøyd med sesongen, og ser positivt på neste sesong. Det er et godt samhold i gruppa og vi er glad vi endelig har fått inn mer rekruttering til A-laget.

Det ble for kvelden satt pris på og delt ut premier til ulike spillere og personer rundt laget.

En stor takk til alle spillere som stilt opp og holdt motivasjonen oppe gjennom hele coronatida, da det var lite med trening.
Takk til banemannskapet med Rune og Kjetil (og Mathias).
Takk til Camilla Ringvold for å live-oppdatere kamper og ellers mye annet hu stiller opp på. Takk til styret som legger godt til rette for oss seniorene!
Til slutt en applaus til alle unggutta som har tatt steget opp på senior 👏🏻

Michael fikk prisen for årets assistkonge 🤝

Fire stykker spilte alle kampene denne sesongen. Det ble spilt 10 kamper, med både treningskamper og seriekamper. De fire som denne sesongene hadde alle kampene var Hans Olav, Michael, Ole Martin og Kristoffer.

(Vi må tilbake til 2003 sist fire stk hadde alle kampene. Det var Hans Morten Ulsakerhaugen, Frank Sveum, Trond Jøranlid og Tor Erik Berg. Den gang var det 23 kamper – imponerende!)

Knut Georg fikk årets toppscorer og årets spiller pris.

Bare to stykker har fått årets spiller pris i sin første sesong før han, det er Geir Hagaseth (1995) og Mads Mario Tollefsrud (2010).

Michael med prisen «Assistkonge 2021»

Snart sesongstart!

Til fotballspillere og foreldre.  Velkommen til ny fotballsesong. Mye spenning rundt hvordan denne blir, etter en noe amputert sesong i fjor. Foreløpig er det planlagt «normal» oppstart, men som vi vet etter ett år med uforutsigbarhet kanendringer fort oppstå. Slik situasjonen er i dag strekker myndighetene seg langt for at aktivitet for barn og unge kan gjennomføres.  Full forståelse dersom enkelte hjem gjør […]

Sesongens siste kamp for Gutter 15 -på hjemmebane.

Søndag 11.oktober kl 1500 spiller VTUL/Torpa Gutter 15 sesongens siste kamp mot Brøttum/Åsmarka på Lundemoen. Gutter 15 har etter at de slo seg sammen for to år siden bestått av fem årskull. Dette i seg selv er en utfordring, men gutta har utviklet ett svært godt miljø på tvers av alder og funnet sine plasser […]

Innholdsrik sesongavslutning for Jenter 11!

Jenter 11 har deltatt i serie med to lag i år. Torpa Blå avsluttet med hjemmekamp mot Raufoss onsdag 23.september, og Torpa Rød avsluttet med bortekamp på Vind onsdag 30.september. Så var det over for i år…. Alle jentene samlet til avslutning på Lundemoen. Enden på fotballsesongen markerte Silje og Marianne med å samle jentene […]